scoala de supereroi

Pe 7 septembrie, copiii își dau întâlnire cu Baterel la Școala de SuperEroi, powered by Itsy Bitsy

Baterel Eroul Reciclării se alătură pe 7 septembrie Școlii de SuperEroi organizată de Itsy Bitsy în Parcul Lumea Copiilor. În ultima sâmbătă din vacanță de vară, Baterel și  Itsy Bitsy își propun să descopere ce superputeri deține fiecare copil. Și cum le poate folosi. Intrarea este liberă, iar accesul se face începând cu ora 10.00.

Baterel își propune să-i transforme și pe cei mici în eroii reciclării, povestindu-le prin joacă despre grija față de natură. Pe copii îi așteaptă activități eco-creative, jocuri și competiții:

  • „Colorăm și desenăm cu Baterel”
  • treasure hunt-uri cu baterii
  • concursuri de colectare selectivă
  • sesiuni foto cu mascota Baterel

Baterel crede că orice copil care încearcă să salveze Planeta este din start un erou! Pentru că atunci când îți pasă de Pământ și îți dorești să protejezi natura, devii automat un erou și un exemplu pentru cei din jur. De aceea, toți cei care vor vizita standul Baterel, vor desena se vor juca sau vor veni cu baterii uzate vor primi pe loc insignele „Eroii Reciclării”.

Ce premii sunt puse în joc?

În plus, sunt puse „la bătaie” zeci mini-mascote Baterel din pluș, ghiozdane, fleece-uri și tricouri din colecția #EroiiReciclării, și multe alte rechizite personalizate. Vor fi premiați cei care vor înțelege cum se face colectarea selectivă, și creativii. Micuții care îl vor ajuta pe Eroul Reciclării să pună deșeurile „la locul lor”, să găsească baterii  sau artiștii care vor colora, vor pleca acasă nu doar cu o nouă super putere, ci și cu instrumente sau ținute marca Baterel.

eveniment toamna itsy bitsy

 

ar pentru că bateriile uzate sunt „preferatele” lui Baterel, cei mai harnici eroi ai reciclării – cei doi care vor aduce cea mai mare cantitate de baterii folosite, vor fi răsplătiți cu un vouchere pentru rechizite și cărți.

Organizatorii promit peste 10 ore de joacă și activități distractive și educative: la scena pentru micutii supereroi va avea loc un spectacol unde vor fi prezenți artisti mari si mici, cantareti si dansatori, magicieni si scrimeri! Nu vor lipsi transmisiunile live din Radiomobilul Itsy Bitsy (unde princhindeii pot intra în direct),  ateliere art & craft, jocuri, face painting, muzică, dans, plus multe alte premii și surprize.  Detalii despre activități se regăsesc și aici – http://www.itsybitsy.ro/vino-sa-descoperi-ce-superputeri-ai-la-scoala-de-supereroi/

Baterel și echipa sa îi așteaptă pe cei mici și mari cu voie bună, dar și cu baterii uzate la cortul special amenajat în Parcul Lumea Copiilor, între orele 10.00 și 18.00. Înscrierea celor mici pentru concursuri se va face înainte de începerea acestora.