Despre noi


Aceasta este o platformă de informare și educare în domeniul economiei circulare, cu informații și sfaturi utile pe teme precum schimbări climatice, eficiență energetică, colectare selectivă și reciclare.

 

În secțiunea  reciclare vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a recicla corect, pentru a reduce amprenta de carbon și pentru a ajuta mediul în care trăim.

 

 

Dacă ai o obligație legală de a recicla (ca autoritate publică locală sau retailer) sau doar vrei să duci schimbarea mai departe la școală sau la birou, află cum poți face asta alături de noi și ce poți câștiga prin Programele  derulate de noi.

 

Găsește rapid cel mai apropiat punct de reciclare cu ajutorul aplicației Unde reciclăm? și susține economia circulară.

 

 

Proiectul RECICLĂM ÎMPREUNĂ este o inițiativă a Asociației Environ în parteneriat cu Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB).

Asociația Environ este o organizație colectivă de preluare a responsabilității producătorilor de echipamente electrice și electronice cu o experiență de peste 10 ani în domeniul managementului integrat al DEEE, iar Asociația SNRB operează în domeniul gestionării deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA).

Environ și SNRB colaborează cu peste 800 de companii în vederea gestionării responsabile a DEEE și DBA cu impact minim asupra mediului și derulează constant programe de conștientizare și responsabilitate socială și campanii de stimulare a colectării selective.

Environ și SNRB au dezvoltat împreună o rețea de puncte de colectare care numără peste 4000 de magazine, lanțuri de retail, benzinării, farmacii, unități de învățământ, primării și sedii de birouri. Toate deșeurile colectate în rețeaua Environ și SNRB sunt tratate, reciclate și valorificate în conformitate cu standardele europene de management al calității și excelență în reciclare, WEEELABEX.