Unde reciclăm?

Colectarea selectivă a deșeurilor, conștientizarea și acțiunea fiecăruia dintre noi de a nu mai depozita la coș, la grămadă, ci de a duce deșeurile în locurile special amenajate în vederea reciclării în funcție de tipul lor, este o soluție la îndemâna tuturor.

Cu siguranță că și tu te-ai aflat în situația în care ai vrut să reciclezi și nu știai unde poți face acest lucru . Probabil că ai apelat la motoarele de căutare pentru a găsi răspunsul la întrebarea ,,Unde reciclez bateriile uzate?” sau ,,Unde reciclez televizorul vechi?”

Aplicația Unde Reciclăm este răspunsul nostru pentru toți cei care își doresc să recicleze și vor să știe care este cel mai apropiat punct de colectare de ei.

Unde Reciclăm este un instrument inteligent care integrează harta națională a punctelor de colectare și reciclare pentru electrocasnicele defecte și bateriile și acumulatorii uzați. Utilizatorii pot accesa peste 5000 de puncte de colectare din imediata apropiere, situate în locurile în care își fac cumpărăturile, alimentează autoturismele sau magazinele de unde achiziționează electronice ori baterii.

Unde Reciclăm detectează poziționarea utilizatorului și identifică cele mai apropiate puncte de colectare de acesta, iar calculând distanța și traseul prin conectarea la sistemul GPS al telefonului, îl conduce direct către punctul de reciclare dorit. Mai mult decât atât, sistemul permite filtrarea punctelor de colectare după promoțiile existente.