Companie privată sau de stat

Mediul înconjurător are nevoie de implicare din partea cât mai multor entități, nu numai a populației, individual. Susținerea programelor de CSR, implicarea activă în proiecte care vizează îmbunătățirea impactului asupra comunității în care activează, trebuie să reprezinte un comportament firesc pentru companii private sau instituții publice.

Măsuri simple precum amplasarea de infrastructură pentru colectarea selectivă a deșeurilor, schimbarea echipamentelor utilizate cu unele eficiente energetice, utilizarea resurselor în mod rațional, constituie exemple pozitive atât pentru angajați, cât și pentru clienți sau parteneri și contează semnificativ în protecția mediului.

(!) Bine de știut

Environ și SNRB vă pun la dispoziție în mod gratuit recipiente pentru colectarea selectivă a DEEE (deșeuri electrice) și a bateriilor uzate și asigură preluarea cantităților colectate. Mai mult decât atât, implementăm programe personalizate de CSR. Pentru detalii sau propuneri de proiecte și parteneriate, contactați-ne aici.

 

“Recycle Mit! – Provocare la reciclare”

 

În 2017, Environ și AHK România au lansat proiectul “Recycle Mit! – Provocare la reciclare” dedicat companiilor membre, cu un triplu rol: de a construi relații mai puternice între angajați, de a crea loialitate față de valorile companiei și de a conștientiza impactul ecologic și a îmbunătăți relația tuturor cu mediul.

Proiectul propune o competiție între companii pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile, care să dezvolte o comunitate de business sensibilă la problemele mediului înconjurător. Companiile trebuie să conștientizeze că nu au resurse nelimitate, dar pot da înapoi comunității și pot să creeze astfel un ciclu benefic de ambele părți.

Firmele membre AHK România se pot înscrie online și vor primi kituri pentru colectare selectivă pentru următoarele tipuri de deșeuri: hartie/carton, plastic, metal, sticla, deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) si deseuri de baterii si acumulatori (DBA).

Preluarea deșeurilor se face de către Environ, la cerere, online sau prin call center (031.827.0000).

Angajații companiilor participante au șansa de a câștiga, în ordinea rezultatelor: amenajarea unui spațiu de relaxare creativa la birou, 5 biciclete în sistem de bike sharing de care pot beneficia toți angajații sau o zi într-un parc de aventură pentru întreaga echipă.

Află toate detaliile despre proiectul Recycle Mit! aici.