“Recycle Mit! – Provocare la reciclare”

În 2017, Environ și AHK România au lansat proiectul “Recycle Mit! – Provocare la reciclare” dedicat companiilor membre, cu un triplu rol: de a construi relații mai puternice între angajați, de a crea loialitate față de valorile companiei și de a conștientiza impactul ecologic și a îmbunătăți relația tuturor cu mediul.

Proiectul propune o competiție între companii pentru colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile, care să dezvolte o comunitate de business sensibilă la problemele mediului înconjurător. Companiile trebuie să conștientizeze că nu au resurse nelimitate, dar pot da înapoi comunității și pot să creeze astfel un ciclu benefic de ambele părți.

Firmele membre AHK România se pot înscrie online și vor primi kituri pentru colectare selectivă pentru următoarele tipuri de deșeuri: hartie/carton, plastic, metal, sticla, deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE) si deseuri de baterii si acumulatori (DBA).

Preluarea deșeurilor se face de către Environ, la cerere, online sau prin call center (031.827.0000).

Angajații companiilor participante au șansa de a câștiga, în ordinea rezultatelor: amenajarea unui spațiu de relaxare creativa la birou, 5 biciclete în sistem de bike sharing de care pot beneficia toți angajații sau o zi într-un parc de aventură pentru întreaga echipă.

Află toate detaliile despre proiectul Recycle Mit! aici

Sau consultă regulamentul campaniei, accesând „Regulamentul Recycle mit!”.

Alte Programe #ReciclamImpreuna