recycle mit

“Recycle Mit! – Provocare la reciclare”

Environ și Camera de Comerț și Industre Româno – Germană (AHK România) lansează a doua ediție a  proiectului  “Recycle Mit! – Provocare la reciclare” dedicat companiilor membre AHK. Provocarea la reciclare are triplu rol: de a construi relații mai puternice între angajați, de a susține o cauză nobilă și de a conștientiza impactul ecologic și a îmbunătăți relația tuturor cu mediul.

Programul ,,Recycle mit!” reprezintă o provocare adresată mediului de afaceri de a participa într-un program complet de responsabilitate socială care abordează cele două teme principale ale conceptului de CSR: grija față de mediu și implicarea în comunitate prin susținerea unei cauze sociale.

recycle mitParticipanții în program au ocazia să implementeze un sistem funcțional de colectare și reciclare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor și acumulatorilor uzați, contribuind astfel la reducerea impactului negativ asupra mediului generat de poluarea cu metale grele și substanțe periculoase.

La finalul proiectului, greutatea deșeurilor colectate de la companiile participante se va transforma într-o donație către o asociație umanitară care sprijină copiii din medii defavorizate.

Campania „Recycle Mit” se adresează tuturor firmelor membre AHK România și își propune să faciliteze implicarea companiilor în acțiuni concrete cu impact asupra mediului înconjurător și cu beneficii pentru comunitatea în care activează.

Înscrieri

Pentru  înscrieri, companiile pot descărca formularul atașat. și să îl trimită completat pe adresa econet@environ.ro. După înscriere, acestea vor primi primi gratuit recipiente speciale pentru colectarea selectivă a deșeurilor electrice și a bateriilor uzate, putând solicita preluarea gratuită a acestora oricând pe perioada derulării campaniei

Preluarea deșeurilor se face de către Environ, la cerere, online sau prin call center (031.827.0000).

Regulamentul campaniei este disponibil AICI.

 

Iată și filmul ediției trecute și poveștile celor trei câștigători:  Autonet Grup, Optim Project Management și Hamm Renno

Recycle Mit – provocare la reciclare

Anul trecut, 20 de companii din mediul de afaceri german din România s-au înscris în campania #RecycleMit – Provocare la Reciclare, predând spre #reciclare 1.000 kg de deșeuri de echipamente electrice și electronice și 120 kg de baterii uzate. În top s-au clasat 3 companii câștigătoare: Autonet Import, Optim Project Management și Hamm Reno. I-am vizitat și am povestit, pentru a vedea cum s-au bucurat de premii și mai ales pentru a afla #decereciclează?***Mulțumim AHK Romania, Econet Romania, REMAT Holding CO și SNRB și tuturor companiilor implicate în protejarea mediului.O nouă ediție Recycle Mit va începe în luna martie!

Publicată de Asociatia Environ pe Luni, 25 februarie 2019